Portfolio – Opgeleverde projecten

Shopify Store Setup Tigerbelts.nl

Websiteontwerp / Product- & SEO content /

Voor het merk Tigerbelts – gespecialiseerd in het fabriceren van handgemaakte custom weightlifting belts & powerlifting belts – hebben we in een zeer fijne samenwerking deze website gerealiseerd. Volledig naar de wensen van de klant. Leveren van een geschikt thema voor de shop inrichting. Het structureren van de productdata en deze in Shopify importeren en voorzien van alle juiste SEO vereisten was een leuke uitdaging. Verder het personaliseren van alle aanverwante zaken als; systeem emails, checkout, pakbonnen en facturen alsmede de benodigde Apps om de eenheid van het merk tot in het kleinste detail door te voeren. Alle instellingen om de website functioneel en operationeel te krijgen; verzendpartners, betaalplatformen en social media kanalen koppelen.

Bedrijf
Tigerbelts

Tijdlijn
2 maanden

Geleverd
Shop setup, SEO content

Datum voltooid
maart 2022

Het opmaken van de productpagina’s voor de verschillende soorten weightliftingbelts en powerliftingbelts van Tigerbelts en daarbij zorg dragen voor het behouden van een herkenbare en eenduidige format was een uitdaging, maar het eindresultaat is wat de klant voor ogen had. Het schrijven van een uitgebreide product tekst met goede SEO eigenschappen en alle productgegevens erin verwerken.
De Shopify Store is nu operationeel, de Shopify site kan nu alvast gaan indexeren en reputatie op gaan bouwen. Er zullen nog uitbreidingen gaan volgen qua verkoop categorieën. Alles op zijn tijd, maar er staat nu een Shopify Store waar het merk Tigerbelts de komende jaren verder mee kan groeien zonder tegen limitaties aan te lopen. Deze opzet zal ervoor zorgen dat de catalogus makkelijk uit te breiden is.