Shopify Expert(ise)

Even voorstellen
Hi ik ben Stefan Berkhuijsen. Na het managen van vele sites, heb ik besloten om als Shopify Expert verder te gaan in mijn carrière. Reden hiervoor is meer afwisseling en vrijheid te creëren in de dagelijkse werkzaamheden.

De naam Handsonwebsupport past het beste bij mijn instelling. Aanpakken en oplossen is het devies, waarom morgen doen als het vandaag kan.

Wat heb je nodig? Advies, hulp/training of volledige ondersteuning?

Advies

Waar moet je beginnen alvorens je een website op gaat zetten? Ik kan je inzichten verschaffen in de benodigde product data en collectie opbouw. Het is het handigst om een duidelijke product sheet aan te leggen met alle gegevens van de producten die je wil gaan verkopen. Goede productafbeeldingen en uiteraard Hres sfeerbeelden om je website aan te kleden.
Waar wil je gaan verkopen? Alleen via je website? Of ook via Google Shopping, Facebook en Instagram?
Welke betaal provider wil je gaan gebruiken? Wil je nieuwsbrieven versturen? Wil je (product) reviews gebruiken? Hoe ga ik mijn bestellingen verzenden? Hoe regel ik mijn retour proces in?
Allemaal vragen waarbij ik als Shopify Expert bij kan ondersteunen of begeleiden.

Hulp of training

Wil je toch liever meer zelf doen? Dat kan uiteraard. Door meerdere jaren ervaring met Shopify kan ik je begeleiden / helpen door aan te geven waar iets zit en hoe het werkt. Dit kan eventueel ook per onderdeel welke nodig zijn voor het opzetten van je Shopify store.
Dat is dan ook het voordeel van het inhuren van een Shopify Expert; niet ellenlang zoeken hoe iets werkt of waar het zit. Dit zal uiteindelijk tijdwinst opleveren voor de ontwikkeling van je Shopify website(s).

Volledige ondersteuning

Uiteraard kan ik als Shopify Expert al deze taken uit handen nemen, dan is er alleen input nodig op gezette momenten tijdens het opzetten van de Shopify store. Het is op voorhand misschien lastig in te schatten en mogelijk lijkt het duur om dit uit te besteden, maar je moet rekening houden met de tijd die het kost om een store volledig op te zetten en in te richten, naast alle andere werkzaamheden van het ondernemerschap. Mijn kennis als Shopify Expert gaat verder dan alleen de kennis over Shopify. Het schrijven van de juiste (SEO) content neemt ook aardig wat tijd in beslag. Dit geldt voor je productpagina’s, collectie pagina’s en je content pagina’s. Als je naar een webbouwer stapt om een site te laten bouwen, zit het SEO gedeelte en het opzetten van je producten er vaak nog niet bij. Het opzetten van de bedrijfsstructuur achter je website kan ik ook in begeleiden.


Echt ‘Handsonwebsupport’ gehad van Stefan. Geholpen met het opzetten van de product- data en geautomatiseerde teksten. Inrichten van de website verliep ook super!

Tigerbelts.nl


Plan vandaag nog een adviesgesprek in.